ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

КУХНИ

ВСЕКИДНЕВНИ

СПАЛНИ

БАНИ

Интериорно проектиране или какво да очакваме

Какво е интериорен дизайн и имаме ли нужда от него?

Това е дейността , която включва проектирането на всички компоненти в едно жилище, офис, хотел и др. Прави се с цел да се постигне естетически и функционална съвместимост на пространството.
Архитектурният и интериорен дизайн са свързани, въпреки че не е необходимо дизайнерът да е архитект.
Ако сте собственик на жилище, търговска или друга площ и имате желание да я довършите по начин, който да направи пространството красиво, функционално и приятно за обитаване –имате полза от нашите услуги.
Така спестявате
-време
-средства
-излишно напрежение
Нашата роля е да създадем заедно с Вас идеалното решение за интериора, да Ви консултираме къде можете да закупите необходимите Ви материали и продукти, да визуализираме и да Ви покажем какъв би бил крайния резултат.
Ако имате нужда от професионалисти при изграждането на Вашия дом, офис, заведение, хотел. Може да се доверите на Интериорно студио „Форма Дизайн Студио“.
Услугите, които предлагаме са:
-изготвяне на идеен проект
-изготвяне на работен проект
-визуализация
При желание на клиента даваме препоръка за строителни фирми за изпълнение на проекта, авторски надзор(допълнителна услуга).
Консултации при избор на бои, настилки, облицовки, проектиране на мебели по поръчка .
На всички въпроси, относно спецификата на нашата дейност с радост сме готови да отговорим, като за целта е необходимо да уговорите среща чрез:
Тел:02 4830081, 0884074016
Адрес:гр. София, бул.“ Джеймс Баучер“ N 120
На електронен адрес: info@forma-d.com

Архиви