Sugar Bowl Residence

Located in the icy place, this house has been built with the concept of simplicity and artistic with using wood as the main material. From outside this house is very natural and beautiful. The design of this new home in the old village at Sugar Bowl is entirely a product of its dramatic environment. The real natural environment around this house makes the house fresh and healthy. This house is divided into two floors. In the second floor, there are some wide glass windows to see the view outside. At the first floor, a solid, cedar-clad volume houses entry, boot room, children’s and guest bedrooms, and service spaces. In the first floor, the windows are small; it is made to minimize the danger from wild animals. All of the color of the house is pure from the color of the wood. It can be said that the color is very natural.

[nggallery id=118]

Source: cumbu.com

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message