Тристаен апартамент

Главната цел в проекта беше да създадем едно уютно пространство за четиричленно семейство. Използвани са пастелни цветове във всички помещения като слонова кост, резида, мока и т.н.
Най-голямото предизвикателство, което имахме беше свързано с кухнята и това да решим разпределението на целия апартамент спрямо нея, тъй като ВиК изводите, които бяха дадени по официалните чертежи всъщност не съществуваха наяве. Нашето предложение се състоеше в минимални промени, които да се осъществят, за да не натоварваме бюджета – леко задигане на нивото в коридора, за да се изведе мръсния канал в кухнята и промяна в местоположението на вратата в кухнята, както и прозорците, за да може да се създаде функционална и удобна за експлоатация кухня.
За нас беше голямо удоволствие да работим по този проект и пожелаваме на прекрасното семейство, което го обитава да изживее прекрасни и незабравими моменти в него!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Message