ИНТЕРИОРИ

Интериорен дизайн вече достъпен във всеки дом.

Как да решим проблема с пространството цветовете, обемите и функциалността? Най-добрият избор е да се обърнете  към интериорно студио. Интериорния дизайнер ще разгърне вашите идеи ще увеличи броя на вариантите и решенията за вашия интериор. Как да изберем интериорно студио? Въпросът не е лесен, но ще се опитам да отговоря. Първо си задайте няколко въпроса. 1. Кой е моят стил? 2. За колко време трябва да е готов проекта? 3. Какво точно очаквам да получа от интериорния дизайнер? 4. Какво включва предлаганата ми цена? 5. Ами ако не ми хареса? Отговорете си на тези въпроси. Така няма как да сбъркате при избора.

Ако искате модерен интериорен дизайн.

Има няколко студия, водещи в тази област. Може да се доверите и на по-млади дизайнери.

Ако държите на класиката.

Тук се пригответе за по-сериозна инвестиция. Не правете такъв интериор сами. Много често съм виждал интериори с красиви класически мебели от различни стилове. Това е най-често срещаната грешка при направата на такъв интериор.

Не знам какво точно искам. Ами сега?

Поговорете с интериорния дизайнер. Как си представяте жилището като функционалност. Начинът ви на живот и ежедневието ви ще ви насочат в правилната посока.

Интериорният дизайн на “ФОРМА ДИЗАЙН СТУДИО”!

Вижте нашите изпълнени идеи. Те са желанията на нашите клиенти пречупени през призмата на таланта на нашите интериорни дизайнери.